FANtv-nl-logo-mobile

Steun Haïti, lever je oude toestel in

Tweedenummer.nl is een actie voor Haïti gestart. Stuur hen je oude ongebruikte mobieltje toe, en ze zorgen er voor dat het bedrag dat het toestel nog waard is op Giro 555 gestort wordt.


Tweedenummer.nl biedt een tweede nummer aan bij een bestaande telefoon, dus je hoeft geen extra telefoons meer gebruiken.


Stuur dus je tweede of oude mobieltje(s) naar Tweedenummer.nl. Ze geven je tweede toestel een tweede leven. De opbrengst van deze telefoons wordt gestort op Giro 555 voor de slachtoffers van de aardbeving in Haiti. Voorwaarde is dat de mobieltjes nog werken want dan kan het al snel oplopen tot tientallen euro's voor bijvoorbeeld een Nokia 6300, Samsung G800 of een Nokia N73. Met 15 euro kunnen de Samenwerkende Hulporganisaties alweer een hygiënekit aanschaffen!Wat moet je doen?  • Verzamel alle mobiele telefoons die je niet meer gebruikt. Elke telefoon is welkom, zowel oud als nieuw!

  • Stuur deze ongefrankeerd naar het volgende adres: TweedeNummer.nl o.v.v. Ik steun Haïti, Antwoordnummer 10220, 2800 VB Gouda (geen postzegel nodig)

  • Zonzoo.nl  zorgt voor het hergebruik van de toestellen in ontwikkelingslanden. De gehele opbrengst wordt direct op Giro 555 gestort.

Hier vind je alle informatie over de actie

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl