FANtv-nl-logo-mobile

LG In Touch GW620

De LG GW620 is een echte internet-telefoon. Het toestel blinkt uit door gebruiksgemak. Handig is de combi van zowel een touchscreen als een qwerty-toetsenbord. 


De LG In Touch GW620 is de eerste Android-telefoon van LG. De Koreaanse fabrikant mikt met toestel vooral op gebruikers van social networking en internet. Om het sturen van berichtjes makkelijk te maken beschikt het toestel niet alleen over een touchscreen, maar ook over een volwaardig qwerty-toetsenbord. De LG GW620 is volledig te personaliseren dankzij het omvangrijke applicatieaanbod van Android Market. Zo heb je een smartphone die je op het lijf geschreven is – en dat voor een aantrekkelijke prijs.Met Android apps je telefoon personaliseren
Voor de LG GW620 staan op de Android Market ontzettend veel applicaties voor jou klaar, meestal gratis. Dit geeft je de vrijheid om de telefoon in te richten zoals jij het zelf wilt. Wil je op de hoogte blijven van het actuele nieuws? Met de applicatie nu.nl blijf je altijd bij, ook over alle files in Nederland. Heb je de trein gemist? Kijk op de app 9292ov en vind een alternatief. 


Door de ingebouwde GPS en het kompas weet de LG GW620 waar je bent, wie er in de buurt is en wat je absoluut niet mag missen. De geïnstalleerde Layar-technologie op de GW620 doet hier nog een schepje bovenop. Deze app brengt je op een bijzondere manier in contact met je omgeving door ter plekke een virtuele laag over je directe fysieke omgeving te leggen. Zo kun je de camera van de smartphone richten op een straat en de logo's van de Funda-laag geven aan welke huizen te koop staan. Of gebruik de Tweeps Around-laag en zie direct wie er in je omgeving aan het twitteren is. Weten waar de dichtstbijzijnde pinautomaat is? Ook dat vraagstuk lost deze app zo voor je op.


“Wij geloven dat LG met de introductie van de LG GW620 een extra impuls zal geven aan de groei van de smartphonemarkt. Hiermee zal social networking, bijvoorbeeld Facebook en Hyves, maar ook e-mailen steeds meer op de smartphone gebeuren”, zegt Bas Tulner, Category Manager Mobile bij LG in Nederland.


Social Networking Smartphone
De LG GW620 opent een wereld van manieren waarop mensen met elkaar communiceren en kennis vergaren. Alleen de social networking-opties zijn al eindeloos. Met de smartphone leg je altijd en overal met één druk op de knop contact met je complete sociale netwerk. Met het volwaardige qwerty-toetsenbord met vijf regels typ je snel en eenvoudig berichten aan vrienden, familie en collega's. Lees tweets en de nieuwste Facebook- of Hyves-updates altijd en overal zonder je pc op te starten. De SNS-manager (Social Network Service) stelt je in staat om vanuit één platform verschillende sociale netwerken te beheren. De Auto Face-Tagging-functie maakt deze smartphone bijzonder gebruiksvriendelijk. Hij herkent je vrienden nadat je ze getagd hebt. Je ziet automatisch wat de laatste tweet van een vriend was en je belt of sms't hem of haar door alleen op de portretfoto te drukken.Gebruiksvriendelijke smartphone
LG installeert standaard een handige menustructuur (de LG user interface) op de GW620. Hiermee heb je op het basisscherm snelkoppelingen naar de belangrijkste functies, waaronder bellen en sms'en. Ook organiseert de LG GW620 de gedownloade applicaties overzichtelijk. LG helpt je op weg op Android Market en geeft een aanbeveling van de top 10-apps die handig zijn voor je LG-smartphone.


Het 3-inch LCD-touchscreen van deze stijlvolle slider phone biedt een uiterst heldere weergave. Daarnaast zorgt een volwaardig qwerty-toetsenbord met vijf regels ervoor dat je in een razend tempo e-mails, chatberichten, tweets en sms'jes intikt. De batterij van de telefoon gaat extra lang mee, zodat je onderweg niet voor verrassingen komt te staan. De geïntegreerde mogelijkheid om in een handomdraai te mailen via onder andere een Gmail-account, maakt de LG In Touch GW620 compleet.


De LG In Touch GW620 is verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs van 349,- euro en in combinatie met diverse telefonieabonnementen. Kijk bij de telefoonwinkels voor de actuele prijzen.

Vergelijkbare artikelen