FANtv-nl-logo-mobile

Samsung Monte

Niet iedereen heeft het geld (over) voor een Samsung Beam, Wave of Halo. Voor veel minder geld gaat Samsung echter de Monte aanbieden.
Wat de Samsung Monte precies gaat kosten is nog niet bekend, maar de Koreaanse fabrikant mikt op kopers die voor niet al te veel geld een touchscreen-telefoon met veel mogelijkheden willen hebben. Met de Monte kun je navigeren (er zit een a-gps ontvanger in), je kunt er mee internetten (o.a. via WiFi), je sociale contacten mee onderhouden (door te bellen natuurlijk, maar ook via vele widgets en applicaties voor sociale netwerksites), je kunt er video mee bekijken (via het 3-inch wqvga breedbeeld touchscreen), radio mee luisteren en mee fotograferen.


Voor dat laatste heb je de beschikking over een camera met een niet al te hoge resolutie (3,2-megapixel) maar wel met veel bijzondere fotofuncties zoals glimlachherkenning, gezichtsdetectie en panoramafunctie. De a-gps kan er voor zorgen dat de coordinaten van de plaats waar de foto gemaakt is op de telefoon worden opgeslagen.


Het intern geheugen van de Samsung Monte bedraagt 200MB. Dat is uit te breiden via microSD-geheugenkaartjes van maximaal 16GB. Bluetooth wordt ondersteund.

  


Binnenkort ligt Samsung Monte in de winkels. Naast de gewone Monte (S5620) komen er ook een Monte Bar (C3200) en de Monte Slider (E2550), maar het is niet zeker of deze ook naar Nederland komen.

Vergelijkbare artikelen