FANtv-nl-logo-mobile

Bekijk hier de video van de nieuwe iPhone

De Amerikaanse website Gizmodo heeft de nieuwe iPhone bemachtigd. Bekijk hier de video van de iPhone van de 4e generatie.


Al eerder waren er foto's verschenen van de telefoon, die door  Apple "kwijtgeraakt" zou zijn. Het toestel is nu terecht gekomen op de redactie van Gizmodo die onderstaande video hebben gemaakt.

Helaas lukt het Gizmodo niet het telefoontje op te starten. het blijft dus bij een analyse van de techniek. Er is ondermeer te zien dat scherm en camera (met een grotere lens en flitser) verbeterd zijn. Verder is er een micro-SIM aanwezig, en zijn er twee volumeknopjes.De behuizing is steviger geworden met een aluminium rand en een keramische achterkant zorgt er waarschijnlijk voor dat het WiFi-signaal beter doorkomt. De batterij is 16 procent groter, en dus krachtiger. Door alle grotere onderdelen heeft de iPhone meer ruimte nodig en is daarom iets hoekiger geworden.


Apple doet er alles aan om de telefoon terug te krijgen. De officiële aankondiging volgt waarschijnlijk pas over twee maanden.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl