FANtv-nl-logo-mobile

6 mobiele sociale netwerk applicaties

Telefoons worden niet alleen veelvuldig gebruikt om te telefoneren en sms'en, maar ook om via sociale netwerken contacten te onderhouden. Hier zes populairste sociale netwerk apps uit de Nokia Ovi Store.


Onderstaande applicaties zijn te downloaden uit Nokia's Ovi Store, maar ook vanaf de websites van de makers voor andere merken telefoons.Nulaz
Prijs: Gratis


Op ieder moment van de dag gebeuren er dingen om je heen. Met Nulaz weet je precies wat er te doen is op de plek waar je bent. Zijn je vrienden in de buurt? Is er een hippe bar of goed restaurant? Draait er nog een spannende film in de bioscoop? Met Nulaz deel je locaties en ontmoet je nieuwe mensen. Er is altijd wel iets te doen met deze app. Kijk voor meer informatie op www.nulaz.net
 


Nimbuzz
Prijs: Gratis
 
Gratis bellen en chatten met je vrienden op sociale netwerken als Skype, MSN/ Windows Live Messenger, Yahoo!, ICQ, AIM, Google Talk, Hyves, Facebook en nog vele anderen. Het kan via WiFi/3G met NimbuzzOut. Ook goedkoop internationaal bellen naar mobiele en vaste nummers behoort tot de mogelijkheden.
 


Fring
Prijs: Gratis


Ook met Fring bel je gratis naar al je vrienden. Je kunt zelfs videobellen of chatten met vrienden op sociale netwerken zoals MSN Messenger, Google Talk en Twitter. Met deze gratis applicatie ben je nooit meer alleen.
 TwitterPiccer
Prijs: € 1,10


Surf eenvoudig door alle Twitter-foto's. Via TwitterPiccer beschik je eenvoudig over fotomogelijkheden van twitpic, img.ly, yfrog en twitgoo. Zoek je naar lieve kattenfoto's? Het weer in New York zien? Wil je de nieuwste mode uit de hipste buurten zien?  Met een click heb je de afbeeldingen die je zoekt.
 Gravity
Prijs: € 9,-


Ben je een echte twitteraar? Dan is Gravity de beste applicatie. Met Gravity beheert je meerdere Twitter-accounts tegelijk en je kunt met dee appplicatie foto's plaatsen op MobyPicture, TwitPic, TwitGoo en Posterous. Daarnaast zoek je eenvoudig binnen Twitter, bekijk je populaire onderwerpen en stel je audio alerts in. Kortom: alles wat je als echte twitteraar nodig hebt op je mobiel.
 Four²Widget
Prijs: € 1,10


Overal ter wereld inchecken op Foursquare? Punten behalen voor het bezoeken van zoveel mogelijk plekken? Met Four²Widget heb je snel toegang tot de diensten van foursquare.com. Bekijk waar je vrienden zijn, stuur ze een bericht, zoek bijzondere plekken dichtbij jouw locatie met GPS of voeg nieuwe plekken en vrienden toe. Test met de gratis probeerversie of jouw telefoon geschikt is voor deze applicatie. (Let op: maak eerst een gratis account aan op foursquare.com).


Vergelijkbare artikelen