FANtv-nl-logo-mobile

HTC Surround

HTC heeft een hele reeks telefoons met het Windows Phone 7 aangekondigd. Daaronder is ook een opvallende muziektelefoon, de HTC Surround.


Zoals de naam al doet vermoeden geeft deze telefoon een heel wijds geluid. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de technieken Dolby Mobile en SRS Surround Sound. Natuurlijk beschikt de HTC Surround muziektelefoon over een een 3.5mm koptelefoon jack. En een via een schuifmechanisme tevoorschijn te halen balk met Dolby stereo-speakertjes aan voorzijde van de smartphone maken de kleine herriemaker compleet.Goede camera
De HTC Surround is zonder twijfel bedoelt voor muziekliefhebbers. Maar deze hebben ook andere hobbies. Fotograferen en filmen bijvoorbeeld. De HTC Surround is daarom voorzien van een 5 megapixel camera die ook in HD kwaliteit (720p) filmpjes kan maken. Foto's en films zijn te bekijken op een ruim 3,8 inch WVGA touchscreen.


Handige standaard
Andere specificaties zijn een 1GHz processor, 576MB RAM, 8GB geheugen en ondersteuning van Wi-Fi 802.11n en HSDPA. Opmerkelijk is de geïntegreerde standaard, een eenvoudig uit te klappen steuntje dat heel handig is bij het gebruik als mediaspeler of digitaal fotolijstje.Over de  prijs en releasedatum van de HTC Surround is nog niets bekend. Wel is duidelijk dat de muziektelefoon eerst in Noord Amerika op de markt komt en pas later eventueel in Europa.

Vergelijkbare artikelen