FANtv-nl-logo-mobile

Blackberry Style: Qwerty-clamshell

Een clamshell telefoon met een qwerty-toetsenbord is een vrij ongebruikelijke combinatie. Maar Blackberry durft het aan met de Style.


Een clamshell (het model dat je open kunt klappen) beschikt zelden of nooit over een qwerty toetsenbord, maar Blackberry breekt met die traditie en komt zodoende met een unieke smartphone die een grote groep gebruikers zeer zal aanspreken. Natuurlijk is het dringen voor de toetsen op het kleine toetsenbord, maar de Blackberry Style ziet er geweldig uit!Het qwerty-toetsenbord is wel ten koste gegaan van het touchscreen, want de Blackberry Style beschikt over een normaal display. Deze geeft wel een scherp beeld, met een resolutie van 360 bij 400 pixels.


Verder beschikt de stijlvolle clamshell (hij doet zijn naam eer aan) over een 5 megapixel camera, 512MB RAM geheugen en een microSDHC-slot waarvoor een 8GB geheugenkaartje wordt meegeleverd.


Het is bij een Blackberry altijd maar de vraag of het toestel ook naar Europa komt. Ook bij de Blackberry Style is dat nog niet zeker.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl