FANtv-nl-logo-mobile

Simpel, nu extra aantrekkelijk voor ondernemers

Simpel, aanbieder van de voordeligste SIM-only-abonnementen in Nederland, lanceert 'Simpel Zakelijk'. Dit is een SIM-only-abonnement voor kleine ondernemingen en ZZP'ers.


Hiermee komen de heldere tariefstructuren en lage belkosten van Simpel nu ook binnen het bereik van kleine bedrijven. Bovendien voert Simpel ook voor ondernemers vooraf geen kredietcheck uit.


Naast een eerlijke, transparante tariefstructuur, profiteren Simpel-klanten met een Simpel Zakelijk-abonnement ook van een tariefgarantie zonder tussentijdse verhogingen, een servicegarantie met een bereikbare en klantgerichte klantenservice en een eenvoudige en volledige online aanmeldprocedure. Klanten van Simpel betalen elke maand de bundelkosten vooraf en de verbruikskosten achteraf. Voicemail valt binnen de bundel, hiervoor betaalt de ondernemer niets extra's.


Simpel heeft geen eigen netwerk, maar biedt transparante SIM-only-abonnementen aan via het T-Mobile-netwerk tegen een voordelig en vooraf vaststaand tarief.


Ondernemers die zich aanmelden bij Simpel Zakelijk, mogen maximaal vijf medewerkers per account aanmelden. Bovendien geldt een maximum van één account per adres. Simpel Zakelijk verstuurt de SIM-kaart direct nadat de online aanmeldingsprocedure succesvol is doorlopen.


“Het is een logische stap om deze succesvolle formule uit te breiden naar de zakelijke markt. Want waarom zouden de voordelen die een SIM-only-abonnement van Simpel aan particulieren biedt, niet mogen gelden voor ondernemers?”, zegt Jasper de Rooij, algemeen directeur van Simpel. “Zeker in economisch zware tijden, zijn veel ZZP'ers en kleinbedrijven geholpen met een fikse verlaging van hun belkosten. Daarnaast is het een voordeel dat Simpel niet werkt met een kredietcheck. De zeer heldere tariefstructuur zorgt ervoor dat de ondernemer aan het einde van de maand nooit voor een verrassing komt te staan als hij de telefoonrekening ziet.”


Simpel heeft de afgelopen jaren een stormachtige groei doorgemaakt, met als resultaat meer dan 100.000 particuliere klanten. Het unieke aanbod van de SIM-only-aanbieder is de voornaamste reden voor de snelle groei.


Tarieven
Voor de tarieven van de belbundels zie de Simpel website.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl