FANtv-nl-logo-mobile

Probeer Saldodipje gratis uit

Wel eens in de supermarkt je boodschappen terug moeten zetten omdat bij het pinnen bleek dat je saldo ontoereikend was? Dankzij Saldodipje hoeft dat niet meer.


Via een simpel smsje naar Saldodipje heb je namelijk binnen 10 minuten een micro-krediet op je rekening staan. Dit bedrag, dat je van Saldodipje leent, varieert van 50 tot 500 euro. Het is maar net welk bedrag je even wilt lenen.. In ieder geval is het voldoende om met de kar met boodschappen naar huis terug te keren.Tijdelijk 50 euro lenen zonder kosten
Natuurlijk betaal je kosten over je lening. Maar omdat Saldodipje je kennis wil laten maken met hun dienst kun je nu tijdelijk zonder kosten 50 euro lenen. Een unieke kan om met deze originele service kennis te maken!


Om gebruik te maken van Saldodipje moet je je natuurlijk wel even op Saldodipje registreren. Dat kost niets, en zal ook niets kosten tot het moment dat je daadwerkelijk gebruik maakt van deze unieke sms-dienst (afgezien dan van die 50 euro, die leen je gratis!!!) .


Saldodipje is erg handig voor in geval van nood. En aangezien inschrijving gratis is en je nu kosteloos 50 euro mag lenen, is er niets dat je tegenhoudt om het eens te proberen.


Alle informatie over Saldodipje vind je hier

Vergelijkbare artikelen