FANtv-nl-logo-mobile

Nokia E6

Juli 2011 is de Nokia E6 in Nederland te koop. Deze smartphone, met zowel een touchscreen als een qwerty-toetsenbord, gaat de Nokia E71 en E72 vervangen.


De nieuwe Nokia E6 is uitgerust met de nieuwste Symbian Anna-software en beschikt daardoor over veel nieuwe functies. De nieuwe Symbian beschikt over een snellere browser en over betere OVI navigatiekaarten. De Nokia E6 kan zonder meerkosten als navigatiesysteem worden gebruikt.Voor zakelijke gebruikers biedt de Nokia E6 directe, veilige en realtime toegang tot bedrijfssystemen via Mail for Exchange en Microsoft Communicator Mobile. Daarnaast ondersteunt de smartphone intranet- en extranetportals die zijn gebouwd voor Microsoft SharePoint Server.


Maar ook voor privé gebruik kent de Nokia E6 vele functies en apps. Er is ondersteuning voor tien mailboxen en meerdere agenda's, en de Nokia E6 biedt realtime updates van sociale netwerken.


De Nokia E6 is verkrijgbaar in zwart, wit en zilver. De adviesprijs is 429 euro maar de goede telefoonwinkels gaan natuurlijk met deze telefoons stunten.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl