FANtv-nl-logo-mobile

Sony Ericsson txt en txt Pro

Speciaal voor mensen die veel op sociale netwerken zitten en veel met messengers werken komt Sony Ericsson met twee nieuwe toestellen.


Sony Ericsson txt Pro
De meest uitgebreide van de twee is de Sony Ericsson txt Pro. Deze smartphone beschikt over een uitschuifbaar qwerty-toetsenbord en een 3,2 inch touchscreen (400 x 420 pixels). Voor sociale netwerken is er een speciale Friends-app op de telefoon aanwezig. Hiermee kun je van maximaal vijf vrienden tegelijk in één oogopslag zien wat ze op Facebook en Twitter uitvoeren.De Sony Ericsson txt Pro, die in het derde kwartaal van 2011 uit komt, is verder voorzien van WiFi, Bluetooth, een microSD slot, een FM-radio en een 3 megapixel camera. De txt zal te koop zijn in de kleuren zwart, wit en roze.


Sony Ericsson txt
De Sony Ericsson txt Pro zal geen goedkoop toestel zijn, maar voor er ook ook een goedkopere variant in de vorm van de Sony Ericsson txt.


Ook dit toestel is gericht op het gebruik van sociale netwerken en voorzien van een qwert-toetsenbord. Bij de Sony Ericsson txt is dat echter geen uitschuifbaar maar een vast toetsenbord, waardoor het toestel er totaal anders uitziet dan zijn bijna-naamgenoot.Het scherm is hierdoor ook kleiner, 2,6 inch met een resolutie van 240 x 320 pixels. WiFi, Bluetooth, een microSD-slot, een FM-radio en de camera zijn allen op de txt aanwezig.


Op één punt wint de txt het zelfs van de txt pro. Hij is niet alleen in het wit, zwart en roze te koop maar ook in het blauw. Deze telefoon gaat 99 euro kosten.

Vergelijkbare artikelen