FANtv-nl-logo-mobile

Vier nieuwe Samsung Galaxy telefoons

Samsung komt met vier nieuwe Galaxy smartphones. Het betreft voordelige modellen gericht op jongeren, maar ook een Galaxy voor de zakelijke markt.


De nieuwe Samsung toestellen heten Galaxy W, Galaxy M Pro, Galaxy Y en Galaxy Y Pro. Vier smartphones die het Android 2.3 Gingerbread besturingssysteem gebruiken.


Samsung Galaxy Y en Samsung Galaxy Y Pro
Met de Galaxy Y en Galaxy Y Pro mikt Samsung op jongeren, de Y staat dan ook voor Young Minded. Dit zijn goedkope smartphones met een 3 inch touchscreen. De Y Pro beschikt bovendien over een qwerty-toetsenbord.Samsung Galaxy M Pro
De M van de Galaxy M staat voor Magical terwijl Pro volgens de nieuwe naamgeving van Samsung betekent dat deze smartphone voorzien is van een qwerty-toetsenbord. Met deze mobiele telefoon mikt Samsung op de zakelijke gebruiker.Samsung Galaxy W
De meest luxe telefoon van de vier is de Galaxy W. Deze Samsung smartphone beschikt over een 3,7 inch aanraakscherm, een 5-megapixel camera en een snelle 1,4Ghz processor. Maar het is geen Pro, dus bij deze mobiele telefoon vind je geen qwerty-toetsenbord.Prijzen en release-datum zijn nog niet bekend.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl