FANtv-nl-logo-mobile

De iPhone 4S vast reserveren

Er is een run op de nieuwe iPhone 4S. Reserveren van de telefoon is dus aan te raden. Gelukkig is dat nu ook in Nederland mogelijk.


De voorverkoop van de iPhone 4S breekt alle records. In de eerste 24 uur werden de eerste miljoen exemplaren al verkocht. Wie op korte termijn een iPhone 4S wil hebben doet er dus verstandig aan het toestel vast te bestellen. Het is een bijzonder gewilde smartphone.


In Nederland is de iPhone 4S binnenkort ook leverbaar, en je kunt het toestel via de voorverkoop vast reserveren.Over de iPhone 4S
De iPhone 4S kent vele verbeteringen ten opzichte van de iPhone 4. De belangrijkste vernieuwing is de spraakondersteuning. De nieuwe iPhone kun je met gesproken commando's aansturen. Maar de spraaktechnologie gaat verder dan gebruikelijk. Je kunt vragen en opdrachten in zinnen geven, en zo bijvoorbeeld vragen hoe laat het is, wat voor weer er die dag verwacht wordt of je vraagt om de volgende dag om zeven uur gewekt te worden.


Je kunt de iPhone 4S zelfs vragen of je die dag een regenjas nodig zal hebben (en krijgt daar nog antwoord op ook). Deze gebruiksvriendelijke toepassing van spraaktechnologie wordt op de iPhone vormgegeven door de digitala assistent Siri. Helaas spreekt en verstaat Siri in eerste instantie alleen Engels, Duits en Frans.


Siri leest ook sms, mail en andere berichtn voor, en je kan hem/haar antwoorden op deze berichten en nieuwe mails en sms'en dicteren. Siri zet jouw gesproken teksten dan om naar getypte tekst.


Betere processor
Een andere verbetering aan de iPhone 4S ten opzichte van zijn voorganger is de snellere A5 processor die het bijvoorbeeld mogelijk maakt zware grafische games op de iPhone te spelen.


Betere camera
Verder biedt de camera nu een 8 megapixel resolutie en is de resolutie van video's opgekrikt van 720p naar 1080p FUll-HD.


Ook kunnen er met de nieuwe iPhone bij slecht licht betere foto's gemaakt worden. Dit heeft te maken met de belichting van de beeldsensor maar ook met beeldherkenning. De camera kijkt waar zich gezichten in beeld bevinden en past daar de belichting op aan.


Meer verbeteringen
Verder is de beeldstabilisatie voor video verbeterd evenals het wegfilteren van omgevingsgeluid. Je kunt veel langer werken op een accu-lading en het nieuwe besturingssysteem  iOS 5 geeft meer mogelijkheden, onder andere op het gebied van sociale media. 

Vergelijkbare artikelen