FANtv-nl-logo-mobile

Acer Allegro Windows Phone

Na Nokia komt ook Acer met zijn eerste Windows Phone 7 toestel. De Acer Allegro is een bescheiden maar complete smartphone.


Sensationele specificaties zijn er op de door Acer vrijgegeven lijst met kenmerken niet te vinden, of het moet het Windows Phone 7 besturingssysteem zijn. Dit besturingssysteem geeft de Acer Allegro natuurlijk wel veel mogelijkheden. De technische specificaties zijn echter niet meer dan redelijk.


De 1GHz processor bijvoorbeeld is niet één van de snelste. Het touchscreen heeft een 3,6 inch formaat en biedt een resolutie van 800 bij 480 pixels.Aan de achterkant bevindt zich een 5 megapixel camera, maar dit is meteen de enige camera. Videotelefonie is dus niet mogelijk met de Acer Allegro.


Toch heeft de Acer Allegro nog één nieuwe techniek aan boord, een Fast Charge functie. Volgens Acer gaat het opladen in deze turbo-stand 2,5 keer zo snel.


Half november debuteert de Acer Allegro in Frankrijk tegen een adviesprijs van 299 euro. Wanneer de Acer Windows Phone in de Nederlandse winkels ligt is nog niet bekend.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl