FANtv-nl-logo-mobile

Doodle Case - ontwerp je eigen iPhone 4/4S hoes

Wil je ook wel eens wat anders dan die standaard iPhone hoesjes? En ben je creatief ingesteld? Laat dan je persoonlijke smaak zien met deze iPhone 4/4S hoes. Je kan de hoes geheel naar je eigen smaak aanpassen. Het enige wat je nodig hebt is de pen die bij de hoes wordt geleverd en je bent vrij om je eigen creaties aan de telefoonhoes toe te voegen.

Ben je het gekozen design na verloop van tijd zat? Bij de hoes wordt materiaal geleverd waarmee je de hoes weer helemaal schoon kunt maken, zodat je nieuwe teksten of tekeningen aan kan brengen! Met deze aanpasbare telefoonhoes heb je een telefoon die niemand anders heeft, ondanks dat er talloze iPhone 4's worden gebruikt.

 doodle-case-iphone-4s

Wanneer de inkt op de hoes is gedroogd kan je je telefoon gerust in je zakken steken, zonder dat je bang hoeft te zijn dat de inkt afgeeft aan je kleren. Sterker nog, de inkt vervaagd totaal niet tenzij je de speciale bijgeleverde schoonmaakmiddelen gebruikt!

Naast het feit dat het er super leuk uitziet biedt de lichtgewicht Doodle Case ook goede bescherming aan je iPhone. Kortom, een zeer origineel product waarmee je echt de show zal gaan stelen!

Meer informatie en bestellen

Vergelijkbare artikelen