FANtv-nl-logo-mobile

Blu-ray films kijken op je smartphone

De nieuwe Panasonic 102P smartphone heeft een opmerkelijke functionaliteit. Met deze telefoon kun je draadloos verbinding maken met een daarvoor geschikte blu-ray speler zodat je op het display van de telefoon kunt kijken naar de films die via de blu-ray speler worden afgespeeld.

panasonic-smartphone

Een originele nieuwe mogelijkheid, al valt het nut te betwijfelen. De meeste blu-ray spelers staan immers bij een televisie waarop je in heel wat betere kwaliteit naar de beelden kunt kijken dan op een telefoon. De functie lijkt dan ook vooral bedoeld om een verbinding tussen de telefoon en een portable blu-ray speler tot stand te brengen.

Voor het bekijken van de films beschikt de Panasonic 102P over een 4,3 inch display dat beelden in een resolutie van 960 bij 540 pixels kan weergeven. Het toestel is 0,78 centimeter dun en kan tegen water en stof. Het besturingssysteem is Android 2.3 Gingerbread.

De Panasonic 102P smartphone is in Japan te koop. Of de telefoon ook hier uitgebracht wordt is twijfelachtig, maar misschien komen andere merken ook met een blu-ray telefoon.

Vergelijkbare artikelen