FANtv-nl-logo-mobile

Samsung Galaxy S3

Samsung heeft de langverwachte Galaxy S3 gepresenteerd. Deze Galaxy van de derde generatie zal heel binnenkort al in Nederland te koop zijn.

De Samsung Galaxy S3 bevat veel nieuwe snufjes. Zo kan deze smartphone de stem en het gezicht van zijn eigenaar herkennen. Niet alleen de telefoon zelf, maar ook het Android 4.0 Ice Cream Sandwich besturingssysteem geeft de gebruiker vele mogelijkheden.

 

samsung-galaxy-siii

Het display van de Samsung Galaxy S3 is een 4,8-inch HD Super AMOLED kleurenscherm.

Als fotocamera zit beschikt de Galaxy S3 over een 8 megapixel digitale camera aan de achterkant. Aan de voorkant bevindt zich een 1,9 megapixelcamera die beschikt over gezichtsherkenning. Met de fotocamera kun je met één druk op een knop razendsnel tot 20 foto's maken. Zo heb je altijd wel een goede foto van een bewegende persoon of voorwerp. Via de Best Photo functie kan de smartphone zelfs zelfstandig de beste foto uitkiezen. Al baseert deze zich daarbij natuurlijk wel uitsluitend op technische factoren.

De adviesverkoopprijs van de Samsung Galaxy S3 is nog niet officieel bekend gemaakt, maar waarschijnlijk gaat deze smartphone 595 euro kosten. Er komen versies van 16GB, 32GB en 64GB op de markt en de telefoon is leverbaar in de kleuren wit en blauw.

Meer weten over de Galaxy S3? Hieronder vind je twee video's. De eerste is een hands-on van Video waarin de smartphone in 4 minuten wordt gedemonstreerd. De tweede video is een 8 minuten durend verslag van het Mobile Unpacked 2012 evenement waar de Samsung Galaxy S3 werd gepresenteerd.

 

Vergelijkbare artikelen