FANtv-nl-logo-mobile

Stijlvolle LG L-Style telefoons

LG heeft een serie telefoons die een stijlvol publiek moet aanspreken. De serie smartphones heet dan ook Optimus L-Style.

Het gaat voorlopig om drie versies, de LG Optimus L3, L5 en L7.

 

lg-l-style


LG Optimus L3
De LG Optimus L3 is een low-budget telefoon met best leuke specificaties. De goedkoopste Optimus L-Style beschikt over een 800MHz processor, een 3,2 inch qvga-scherm, een 3 megapixel camera, een microSD-slot en 1GB eigen opslagcapaciteit. Het besturingssysteem van de meest simpele L-Style is Android 2.3.

LG Optimus L5
De Optimus L5 is een stuk serieuzere smartphone met een 800 MHz snelle Qualcomm Snapdragon. processor, 2,7GB opslagruimte, een groter 4.0 inch hvga-scherm, Android 4.0 Ice Cream Sandwich, een 5 megapixel camera (2560 x 1920 pixels).

Vooral die camera is indrukwekkend. Met functies als autofocus, geotagging, een flitser, een zelfontspanner, landscape modus, macro modus, potret modus en veel meer camerafuncties die je normaal alleen op een fototoestel tegenkomt.

LG Optimus L7
Echt stijl heeft de LG Optimus L7. Deze LG L-Style is nog groter met een 4,3 inch 'NOVA' WGA-scherm en een 1GHz processor. Ook hier de 5 megapixel camera met led-flitser en Android 4.0 als besturingssysteem.

De telefoons kosten respectievelijk 129 euro, 199 euro en 299 euro. Kijk bij de telefoonwinkels voor de aanbiedingen.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl