FANtv-nl-logo-mobile

HTC Desire C: Muzikaal wonder

Na de succesvolle aankondiging van de One-serie onthult HTC haar nieuwste telefoon; de HTC Desire C. Deze telefoon heeft vele sterke kanten, maar vooral de muziekfuncties zijn veelbelovend.

Met de HTC Desire C heb je via Google Play toegang tot duizenden apps, games en muziek en beschik je altijd over entertainment, op je werk, thuis en onderweg. Verder is het toestel uitgerust met de vernieuwde versie van HTC Sense software en Android 4.0 (Ice Cream Sandwich). Door de speciale 'recente apps' button op de HTC Desire C, is multitasken snel en eenvoudig. Zo kun je tijdens het uploaden van een foto naar Facebook gewoon doorgaan met chatten of browsen.

 

HTC Desire C

Authentiek en helder geluid
De HTC Desire C heeft een bijzonder goede geluidsweergave. Dit door een combinatie van geoptimaliseerde Beats Audio-technologie en hoogwaardige hardware. Je kunt met de HTC Desire C iedere willekeurige hoofdtelefoon gebruiken maar als je een Beats headset hebt profiteer je van de specifieke audioprofielen die hiervoor beschikbaar zijn. Dit betekent dat de muziek die je beluistert via jouw Beats headset, standaard is afgestemd op jouw persoonlijke audioprofiel.

Premium design?
Het duurzame frame en een nauwgezet ontwerp maakt de HTC Desire C ideaal voor mensen die een telefoon met een premium design zoeken. Doordat de speaker aan de voorkant bestaat uit kleine gaatjes in de behuizing die zijn gecreëerd door een laser, levert het toestel een zeer helder inkomend geluid. Verder heeft de HTC Desire C een scherm met scherpe kijkhoek en een camera met metalen omlijsting.

Met de nieuwste mobiele technologieën, een strak design en een levendig 3,5 inch HVGA-scherm, kun je met de HTC Desire C bovendien eenvoudig surfen, foto's bekijken en gemakkelijk in contact blijven met vrienden en familie. Met de 5 megapixel camera kun je jouw persoonlijke ervaringen razendsnel delen via sociale netwerken.

Gratis backup met Dropbox
De HTC Desire C wordt geleverd met 25 GB gratis Dropbox-opslag gedurende twee jaar. Hiermee heb je de beschikking over veilige, online back-up voor duizenden foto's, video's en documenten. Ook is het mogelijk direct je foto's te uploaden naar Dropbox zodra je telefoon is verbonden met een draadloos netwerk. Verder kun je vanuit je Dropbox-opslag via WiFi muziek streamen naar je toestel. Hiermee beschik je als gebruiker van de HTC Desire C over een gebruiksvriendelijke backup service.

Beschikbaarheid en prijs
De HTC Desire C is verkrijgbaar in de kleuren Polar White, Flamenco Red en Stealth Black en beschikbaar vanaf juni. De adviesprijs van het toestel is 229 euro.

Vergelijkbare artikelen