FANtv-nl-logo-mobile

Samsung Galaxy Note II

Samsung Electronics heeft op de IFA in Berlijn de Galaxy Note II gepresenteerd. Met deze nieuwe smartphone kun je niet alleen telefoneren en internetten, maar de Galaxy Note II begeleidt ook het creatieve proces van ideeën bedenken, vastleggen en uitwerken van ideeen.

 

samsung-galaxy-note-2

 

Vorig jaar werd op IFA de eerste generatie Galaxy Note gepresenteerd die een geheel nieuwe dimensie toevoegde aan de smartphone-categorie. Het gaat niet alleen om content bekijken, maar ook om zelf dingen te creëren. Samsung komt nu met een verfijnde opvolger die je nog slimmer begeleidt in het creatieve proces.

Perfecte oog-hand coördinatie
De nieuwe Galaxy Note II heeft een dunner, lichter en groter scherm gekregen. Het voordeel: je blijft heel mobiel en je hebt op het HD Super AMOLED scherm (5,55 inch) perfect zicht op al je nieuwe aantekeningen, schetsen, foto’s en video’s. Met de nieuwe S Pen lijkt het alsof je met een gewone pen op papier aan het werk bent, maar de digitale mogelijkheden zijn groter en slimmer. Met Air View kun je bijvoorbeeld snel een preview krijgen van een e-mail, fotogalerij, video of aantekening in S Note. Je hoeft daarvoor alleen de S Pen even bóven de content te houden en je krijgt een preview te zien, zonder dat je alles apart hoeft te openen. Dat maakt de zoektocht naar een bestand een stuk gemakkelijker. De Galaxy Note II stimuleert je om nóg productiever, slimmer en creatiever door het leven te gaan.

Productieve krachtpatser
De Galaxy Note II neemt een belangrijke plaats in tussen de nieuwste generatie smartphones. Want via het besturingssysteem Android™ 4.1 (Jelly Bean) krijg je verbluffende grafische mogelijkheden voorgeschoteld. Door de snelle quad-core processor (1,6 GHz) loop je geen enkele vertraging op tijdens je creatieve uitspattingen met de S Pen. Daarnaast geniet je maximaal van alle leuke en handige Google Now-services, de 8 megapixel camera, de 1,9 megapixel camera aan de voorzijde en de HD-videocamera.

Multitasken via Pop-ups
Op de Galaxy Note II kun je meerdere schermen tegelijkertijd gebruiken met Popup Note, Popup Video en Popup Web. Zo kun je bijvoorbeeld meerdere websites op je scherm bekijken, maar ook aantekeningen maken in Popup Note térwijl je een video kijkt. Zo behoud je altijd het overzicht en gaat je inspiratiebron niet verloren door te moeten schakelen tussen schermen.

De Samsung Galaxy Note II is vanaf het vierde kwartaal van 2012 in Nederland verkrijgbaar in wit en titanium. De adviesverkoopprijs is € 699,- inclusief BTW.

Vergelijkbare artikelen