FANtv-nl-logo-mobile

Voordelige Sony dual sim telefoon

Normaal gesproken zijn dual sim telefoons behoorlijk prijzig. Sony komt echter met een budget-variant. Hoewel Sony de prijs van de in 2013 uit te komen Sony Xperia E nog niet bekend heeft gemaakt hebben ze aangekondigd dat deze dual sim smartphone aanmerkelijk goedkoper zal zijn dan andere telefoons waarin je twee simkaarten kunt gebruiken.

 

sony-xperia-e

 

Met één toets kun je bij de Sony Xperia E van simkaart wisselen. Zo kun je twee simkaarten van één provider of twee verschillende providers gebruiken. Handig als je een zakelijk en een privé nummer op één telefoon wilt gebruiken of als je een andere provider gebruikt voor internet als voor het bellen. En zo zijn er nog mee handige toepassingen te verzinnen voor twee simkaarten in één telefoon.

 

sony-xperia-e-dual

 

De Sony Xperia E komt in zwarte, roze en witte uitvoeringen op de markt en er komt ook een versie voor maar één simkaart. De release vindt in het eerste kwartaal van 2013 plaats, de prijs is nog niet bekend. Het is een echte budgettelefoon, wat betekent dat de specificaties niet geweldig zijn. Het scherm is een 3,5 inch display (320 bij 480 pixels) en de rekenkracht komt van een 1 GHz-processor. Het besturingssysteem van de Sony Xperia E is Android 4.1.

Vergelijkbare artikelen