FANtv-nl-logo-mobile

Budget smartphones: Samsung Galaxy Fame en Galaxy Young

Samsung gaat dit voorjaar twee nieuwe voordelige smartphones in Nederland op de markt brengen. Het gaat om de Galaxy Young en de Galaxy Fame.

Voor Samsung Galaxy telefoons zijn het voordelige toestellen. De Samsung Galaxy Young zal als los toestel 169 euro kosten, de Samsung Galaxy Fame 229 euro.

samsung-budget-telefoons

Samsung Galaxy Young
Om met de goedkoopste te beginnen, de Galaxy Young is een klein licht toestel met een 3,27 inch beeldscherm. Dit toestel weegt 112 gram en is 10,9 bij 5,86 centimeter groot. De dikte bedraagt 1,25 centimeter.

De processor van de Samsung Galaxy Young is een 1 GHZ en er is 768 MB intern geheugen aan boord. De opslagcapaciteit bedraagt 4GB, maar dit is via MicroSD geheugenkaartjes uit te breiden. De 3 megapixel camera is geen hoogvlieger. De accucapaciteit bedraagt 1300 mAh en als besturingssysteem is Android 4.1.

Samsung Galaxy Fame
De Samsung Galaxy Fame is iets groter dankzij zijn 3,5 inch HVGA TFT-scherm. Ook de camera is met een 5-megapixel resolutie wat beter. Vreemd genoeg is volgens de specificaties die Samsung opgeeft het intern geheugen weer minder. Deze zou een schamele 512Mb bedragen.

Vergelijkbare artikelen