FANtv-nl-logo-mobile

LG Optimus G Pro komt naar Nederland

Goed nieuws, de LG Optimus G Pro zal binnenkort ook in Nederland te koop zijn. In augustus moet deze top-smartphone van LG hier in de winkels liggen.

Doordat de voorganger van de LG Optimus G Pro, de Optimus G, pas enkele maanden in ons land te koop is werd er getwijfeld of LG de telefoon hier wel zou uitbrengen. Het
Koreaanse bedrijf heeft nu duidelijkheid gegeven, de LG Optimus G Pro is augustus 2013 in Nederland te koop.

lg-optimus-g-pro

De Optimus G Pro is een echt topmodel van LG. Hij beschikt over een bijzondere krachtige processor (een Qualcomm Smapdragon 600 1,7 Ghz quad core), 32 GB intern geheugen (uit te breden met een 32 GB microSD), 2 GB RAM-geheugen, een 3140 mAh batterij en een 13 megapixel camera. Het 5,5 inch scherm heeft een HD kwaliteit. Specificaties die er niet om liegen. De LG Optimus G Pro is dan ook geen goedkoop toestel, de adviesprijs bedraagt in Nederland 599 euro.

Niet alleen de specificaties zijn indrukwekkend, dat geldt ook voor de vele speciale mogelijkheden van deze smartphone. Dankzij een infrarode sensor en de QRemote app kun je de LG Optimus G Pro gebruiken als afstandsbedieding voor tal van apparaten zoals televisies, mediaspelers, stereosets en andere apparatuur. Qslide is een functie die er voor zorgt dat je berichten kunt lezen in een transparant scherm dat over andere programma's, en zelfs over een afspelende video, getoond kan worden. Ook leuk is de mogelijkheid om 360 graden foto's en maken en om gelijktijdig te filmen met de camera aan de voorkant en de camera aan de achterkant.

Vergelijkbare artikelen