FANtv-nl-logo-mobile

Werk en privé gescheiden met de Samsung Galaxy S4

De Samsung Galaxy S4 is extra aantrekkelijk voor zakelijke gebruikers. Deze smartphone beschikt namelijk over de voor de zakelijke markt ontwikkelde Samsung KNOX software. KNOX zorgt voor een aparte beveiligde omgeving op de smartphone.

Deze voor zakelijk gebruik bedoelde omgeving wordt volledig gescheiden van de prive-omgeving. Binnen deze afgeschermde KNOX omgeving kun je gebruik maken van een browser, e-mail, contacten, agenda en bestanden delen met collega's. Via een icoontje op het hoofdscherm kun je soepel naar de privé omgeving swichen (en weer terug).

samsung-zakelijke-gebruikers

Zakelijke gebruikers gebruiken hun zakelijke telefoon meestal ook privé. Dankzij KNOX op de Samsung Galaxy S4 kun je werk en privé helemaal van elkaar scheiden.

Technisch gezien is dit voor de Samsung Galaxy S4 geen enkel probleem. De smartphone is voorzien van een bijzonder krachtige 1,9 Ghz Quad-core processor. Met deze supersnelheid kunt u dus moeiteloos alles doen wat u wilt, en tegelijk meerdere programma's en apps draaien. De Samsung Galaxy S4 houdt het moeiteloos bij.

Deze prachtige Samsung smartphone beschikt over nog veel meer bijzondere mogelijkheden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de "besturing met je ogen". Zit je een filmpje te bekijken op de telefoon en kijk je even weg, dan constateert de Samsung Galaxy S deze beweging van de ogen en pauzeert het filmpje. Kijk je weer naar het beeld, dan wordt het afspelen hervat.

Kijk hier voor veel meer informatie over de Samsung Galaxy S4 voor de zakelijke gebruiker.

Vergelijkbare artikelen