FANtv-nl-logo-mobile

Motorola Moto X: Zelf samen te stellen.

Motorola komt met een smartphone die aan de buitenkant helemaal naar eigen smaak is samen te stellen. Bij de Motorola Moto X zijn meer dan 500 kleur- en materiaalcombinaties mogelijk.

motorola-moto-x-kleuren

De keuze voor de voorkant van de smartphone is beperkt, zwart of wit, maar voor wat betreft de accentkleuren (de knoppen e.d.) heb je al veel meer te kiezen. Hiervoor zijn namelijk zeven kleuren beschikbaar.

Nog meer keuze heb je bij de achterkant van de Motorola Moto X. In eerste instantie valt daar te kiezen uit 18 verschillende kleuren, maar dat aantal zal snel toenemen. Motorola heeft namelijk grote plannen om continue nieuwe achterkanten uit te brengen. Deze verschillen niet alleen qua kleur, maar ook qua materiaal. Er komen niet alleen achterkantjes van aluminium en kunststof, maar ook van hout, koolstofvezel en zelfs spijkerstof.

Op technisch gebied valt er niets te kiezen. De specificaties van de Motorola Moto X staan vast. Het is een smartphone met een 4,7 inch scherm (1280 x 720 pixels), een 1,7 GHz dual-core processor, 2GB werkgeheugen, een 2-megapixel en een 10-megapixel camera, een 2200 mAh batterij en spraakgestuurde bediening via Google Now. Alleen voor wat betreft het opslaggeheugen kan er gekozen worden tussen 16GB en 32GB.

motorola-moto-x

Helaas komt de Motorola Moto X voorlopig alleen in Amerika op de markt. Daar is hij vanaf eind augustus 2013 te koop voor 200 dollar.

Vergelijkbare artikelen