FANtv-nl-logo-mobile

Sony Xperia E1 budget-smartphone met muzikale kwaliteiten

Sony komt met een nieuwe smartphone voor mensen met een kleine beurs (en voor mensen die niet te veel aan een smartphone willen uitgeven). Deze goede smartphone heeft opvallend goede muzikale kwaliteiten.

De Sony Xperia E1 hoeft slechts 149 euro te kosten. Voor dat weinige geld krijg je een heel aardige smartphone met een 4 inch scherm dat een resolutie van 800 bij 480 pixels biedt, een 1,2 GHz dual-core processor, 512 MB RAM en 4 GB aan opslagcapaciteit. De batterij heeft een capaciteit van 1.700 mAh.

sony-budget-smartphone-muziek

Sony mikt met deze goedkope smartphone vooral op jongeren en heeft daarom ook een goede 100dB luidspreker, ingebouwd en een nieuwe Walkman-app geïnstalleerd waarmee je afspeellijsten kunt maken en tracks kunt delen met anderen. Via een speciale Walkman knop kun je door de muziek navigeren en door de telefoon te schudden kun je naar een volgend nummer springen. Kopers hebben 30 dragen gratis toegang tot Sony's Music Unlimited.

Ook Sony's nieuwe audiotechnologieën ClearAudio+ en xLOUD zijn aanwezig op de goedkope Sony Xperia E1, die je dus gerust kunt omschrijven als een budget-muziektelefoon.

De Sony Xperia E1 is binnenkort verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en paars.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl