FANtv-nl-logo-mobile

LG G2 Mini met superdunne randen

Een smartphone met een groot scherm hoeft zelf helemaal niet zo groot te zijn. Dat bewijst LG met de nieuwe LG G2 Mini.

De LG G2 Mini beschikt over een 4,7 inch scherm, maar de omvang van de behuizing is vrijwel gelijk aan die van de iPhone 5S (met een 4 inch scherm), de HTC One Mini en de Galaxy S4 Mini (beide met een 4,3 inch scherm). Dit allemaal dankzij de zeer dunne randen om het scherm.

lg-g2-mini

De LG G2 Mini is (zoals de naam al aangeeft) een kleinere en qua specificaties wat mindere versie van de LG G2. Het scherm mag dan relatief groot zijn, de scherpte valt met een resolutie van 960 bij 540 pixels wat tegen. Om een vergelijk te geven: De grote G2 heeft een pixeldichtheid van 423 pixels per inch, die van de G2 Mini is slechts 234 pixels per inch.

Ook de processor is minder. De G2 heeft een 2,26 GHz Snapdragon als processor, de G2 Mini moet het doen met een 1,2 GHz quad core-chip van een ons nog onbekend type.

Het besturingssysteem van de LG G2 Mini is Android 4.4. Het toestel beschikt over een 8 megapixel camera en een 1,3 megapixel frontcamera. Op het Mobile World Congress in Barcelona wordt de LG G2 Mini geprresenteerd. Dan zullen we meer details te weten komen.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl