FANtv-nl-logo-mobile

Samsung Galaxy Core LTE

Samsung heeft weer eens een nieuwe smartphone gepresenteerd. Deze Samsung Galaxy Core LTE is bedoeld voor het midden-segment. Los is het toestel te koop voor 299 euro.

Dat is een heel redelijke prijs voor de 4,5 inch Android-smartphone die beschikt over een Renesas 1,2 GHz dual-core processor, een PowerVR SGX544 videochip en een 5 megapixel camera. 4G wordt ondersteund door dit toestel evenals Bluetooth 4.0, WiFi b/g/n en NFC. Het werkgeheugen is 1GB en het intern geheugen 8GB. Het laatste is uit te breiden met microSD-kaartjes.

samsung-galaxy-core

Het scherm is een 4,5 inch qHD-scherm met een resolutie van 960 bij 540 pixels. Als besturingssysteem wordt Android 4.2 (Jelly Bean) gebruikt wat ondersteund wordt door de Samsung TouchWiz-schil.

De achterkant van de Samsung Galaxy Core LTE is voorzien van kunstleer. De telefoon komt alleen in de kleuren zwart en wit beschikbaar.

De Samsung Galaxy Core LTE is de opvolger van de Galaxy Core en Core Plus. In het tweede kwartaal van 2014 is het mid-range toestel te koop.

Vergelijkbare artikelen