FANtv-nl-logo-mobile

Cover voegt toetsenbord toe aan Samsung smartphones

Samsung heeft een Keyboard Cover gepresenteerd, een beschermende hoes die tevens als fysiek toetsenbord dienst doet.

Ideaal voor wie regelmatig lange teksten moet tikken op zijn telefoon, en voor wie we gewoon een hekel aan heeft om op een smartphone te typen. De Samsung Keyboard Cover is te gebruiken op de nieuwe smartphones, de Galaxy Note 5 en Galaxy S6 Edge+, en er komt een kleinere versie voor de S6 en S6 Edge.

samsung keyboard cover

Het toetsenbord is los te koppelen van de cover. Als je hem niet gebruik kun je hem aan de achterkant vastklikken zodat je er ook geen last van hebt.

De Samsung Keyboard Cover zal te koop zijn bij de beste Telefoonwinkels.

Samsung Galaxy S6 Edge+
Één van de nieuwe telefoons waarop het toetsenbord-cover is te gebruiken is de Galaxy Galaxy S6 Edge+. Deze smartphone is een grotere versie van de Galaxy S6 Edge (waarvoor ook zo'n cover te koop is). De Edge+ is groter om ruimte te bieden aan het 5,7 inch Quad HD Super AMOLED-scherm. Vanaf 4 september 2015 is de sierlijk vormgegeven Samsung Galaxy S6 Edge+ te koop bij goede Telefoonwinkels.

Samsung Galaxy Note 5
Het toetsenbord-cover werkt ook op de Samsung Galaxy Note 5. Niet verwonderlijk, want deze smartphone lijkt sterk op de Galaxy S6 Edge+. Wel is het deisgn anders, de Galaxy Note 5 mist de gebogen randen. Ook beschikt de Samsung Galaxy Note over een uitneembare S Pen.

De Samsung Galaxy Note 5 is voorlopig niet in Europa te koop.

Tags: Samsung, cover, toetsenbord

Vergelijkbare artikelen