FANtv-nl-logo-mobile

Photo Story. Een presentatie van je foto's

Maak een schitterende multimedia-presentatie van je digitale foto's. Met het gratis programma Photo Story 3 van Microsoft is dat een fluitje van een cent.


Er zijn diverse programma's om je ruwe homevideo's te bewerken tot schitterende films. Ook voor foto's bestaat dit soort software. Hiermee maak je van een enkele foto's multimedia-presentaties met geluid, animatie en fraaie overgangen tussen de verschillende foto's.Microsoft levert gratis zo'n programma: Photo Story. Hiermee kan iedereen op een eenvoudige manier van zijn foto's prachtige presentaties maken. Niet alleen met beeld, maar ook met geluid. Je kunt commentaar inspreken via de microfoon, of digitale muziek die op je computer staat gebruiken als achtergrondmuziek.


Alles is op op tijd instelbaar. Je bepaalt precies hoelang een foto in beeld mag blijven staan voor deze overgaat in de volgende foto. Ook de achtergrondmuziek is zo in te stellen.


Heb je de presentatie af, dan kun je deze via het programma eenvoudig naar vrienden en familie mailen of je kunt ze op je eigen website publiceren. Indien de bestanden daarvoor gecomprimeerd moeten worden zorgt Photo Story hiervoor. Ook kan de presentatie op een cd of dvd worden gebrand.

Vergelijkbare artikelen