FANtv-nl-logo-mobile

Een poster van je mooiste foto

Met Posteriza blaas je je mooiste digitale foto's op tot posterformaat. Dat het niet op een vel papier past is daarbij geen probleem. Met diverse opmaakmogelijkheden.


Terug van vakantie? Dan is het tijd voor de foto's. Via digitale foto's proef je weer de sfeer en bevind je je weer op de mooiste plekjes. Om weer terug te dromen wil je de allermooiste foto's aan de muur hangen. Misschien wel in posterformaat.Met Posteriza kan dat. Met dit gratis programma maak je van een foto een echt poster. Als de resolutie hoog genoeg is kun je de foto tot enorme afmetingen opblazen. Dat je geen printer hebt die groot genoeg is om de poster af te drukken is geen enkel probleem, het programma spreidt de foto over 4, 6 of misschien wel 12 vellen papier uit.
Als je meer wil dan alleen een grote foto kun je heel makkelijk borders en teksten aan de poster toevoegen. Alle fonts die op je computer geïnstalleerd zijn, zijn daarbij beschikbaar. Je kunt vier regels tekst plaatsen in de lettergrootte van je keuze. Dit maakt het programma erg geschikt voor promotieposters en pamfletten, maar ook om opvallende posters te maken om een feest op te fleuren. 


Posteriza is gratis te downloaden en te gebruiken.

   


Vergelijkbare artikelen