FANtv-nl-logo-mobile

BeInSync. Synchroniseer meerdere pc's

Met het programma BeInSync kun je mappen, mailberichten en favorieten op verschillende computers synchroniseren via internet.


Gebruik je meer dan één computer, dan zal je regelmatig worstelen met bestanden en informatie die op beide computers voorkomen. Het bestand wat je nodig hebt staat bijvoorbeeld net op de andere computer, of je verzameling mp3's en foto's staat verspreid op twee pc's.  

BeInSync is een handig programma dat ervoor zorgt dat de informatie op meerdere pc's gelijk blijft. Je selecteert in dit P2P-programma de mappen en bestanden die je gesynchroniseerd wilt hebben en via internet en/of een lokaal netwerk wordt de informatie up to date gehouden. Handig voor mensen met meerdere pc's thuis, maar ook voor het synchroniseren van de pc thuis met die op het werk.


Ook kun je het programma met meerdere mensen gebruiken, bijvoorbeeld om een map met brieven of foto's te synchroniseren. Iedereen heeft dan altijd dezelfde inhoud in de map staan.
E-mail en webfavorieten kunnen op deze manier eveneens gesynchroniseerd worden en BeInSync kent een module die het mogelijk maakt om vanaf iedere pc via een webbrowser contact te maken met daarvoor opengestelde gebruikers. Dit laatste natuurlijk alleen na het invoeren van een wachtwoord.

        


Gratis of betaald?
BeInSync kent twee versies, een gratis versie en een versie die 60 dollar per jaar kost. Voor serieus gebruik zal je de laatste versie nodig hebben. De gratis versie is het aantal te delen mappen namelijk beperkt tot 5 stuks, de remote-access optie ontbreekt en synchroniseren vindt niet automatisch plaats maar alleen na een opdracht daartoe. Het meest vervelende is echter dat er niet meer dan 10 bestanden per dag gesynchroniseerd kunnen worden en dat is voor de meeste gebruikers veel te weinig. Bij de betaalde versie is dit onbeperkt.


De volledige versie is 30 dagen gratis te proberen. Daarna dien je je te registreren of je valt terug naar de gratis versie. 

Vergelijkbare artikelen