FANtv-nl-logo-mobile

ContactKeeper. Adresboek voor PC en netwerk

ContactKeeper is een handig Nederlandstalig adresboekje voor op je PC of netwerk. Dit programma is gratis te downloaden en te gebruiken.

kaartenbak

 Het is een eenvoudig programma, maar met handige mogelijkheden. Zo kun je direct vanuit Contactkeeper e-mails versturen, en als je bij je contacten geboortedatums invoert is het zelfs mogelijk een verjaardagskalender uit te printen. Ook een verjaardag-reminder is aanwezig.

Indien je dat wilt kun je meerdere databases gebruiken (bijvoorbeeld voor het werk en prive), maar het is omgekeerd ook mogelijk met meerdere computers een adresboek te delen. Dat laatste is erg handig als je met meerdere computers en gebruikers een (thuis)netwerk gebruikt.

 

 

Je kunt een oneindig aantal namen, adressen, telefoonnummers, mailadressen e.d. bijhouden. Mail- en internetadressen worden herkend en zijn aanklikbaar. De adreslijst kan worden geexporteerd naar een HTML-bestand. Deze kan vervolgens op internet (of intranet) geplaatst worden zodat de gegevens voor iedereen beschikbaar zijn.

Wie een digitaal adresboek zoekt moet vooral eens naar dit programma kijken. Contactkeeper wordt door de maker niet meer actief onderhouden maar dat neemt niet weg dat het nog steeds een handig gratis adresboekprogramma is.

Contact Keeper wordt niet meer ontwikkeld, maar dat maakt voor de werking van het programma niet uit. Het blijft een handig digitaal adresboek.

Vergelijkbare artikelen