FANtv-nl-logo-mobile

3MPower: Mail onder controle

3MPower is een bijzonder handig mailsysteem dat bedrijven helpt de verwerking van hun e-mail overzichtelijk te houden.      

Het is een bekend probleem bij vrijwel ieder bedrijf. Dagelijks komen er grote aantallen mails binnen, en meerdere mensen houden zich bezig met de verwerking daarvan. Hoe meer mail, hoe lastiger het wordt om te bepalen welke mail nieuw is, welke mail beantwoord is en welk antwoord en weder-antwoord er gegeven is. Hierdoor kost de mailafhandeling onnodig veel tijd, en erger, het kost (potentiële) klanten.


3MPower is een mailsysteem dat een oplossing is voor dit probleem. Je krijgt hierbij 1 mailbox voor alle gebruikers waar in een oogopslag alle relevante informatie voorhanden is. Door een gebruiksvriendelijke interface zie je snel wat de status van een e-mailbericht is. Als er nieuwe mail binnenkomt, zie je het bericht bovenaan de lijst onder de status 'wachtend'. Nadat iemand het bericht gelezen heeft en het bericht op zijn of haar naam zet, verandert de status in 'open'. Als het bericht beantwoord is en verstuurd, verandert de status in 'beantwoord'. En nadat een emailtje volledig is afgehandeld kun je de status op 'opgelost' zetten. Collega's weten ook snel wat andere collega's hebben geantwoord, zodat weer sneller richting de klant gehandeld kan worden. Belangrijke interne berichten kunnen voor andere verborgen worden. Ook kun je snel op mailtjes reageren door gebruik te maken van voor-gedefinieerde antwoorden. Zo kunnen veel gestelde vragen snel worden beantwoord.Nadat een e-mail is beantwoord en verzonden, is er de mogelijkheid dat er weer een mailtje binnenkomt van dezelfde persoon. In dat geval verandert de status weer automatisch naar 'wachtend' en is de voorgaande correspondentie weer in dat bericht te lezen. Dit allemaal maakt de mailbox een stuk overzichtelijker. Zo raak je geen mail kwijt en wordt elke e-mail beantwoord.Hier boven kun je zien hoe zo'n correspondentie wordt weergegeven. In de bovenste balk kun je de vraag van de desbetreffende persoon teruglezen en daaronder vind je de gegeven antwoorden. Bovenin het overzicht zijn zaken als de datum, het tijdstip en de relatie terug te vinden.    

3MPower is volledig aan te passen aan de behoefte van het bedrijf dat het gebruikt. Zowel opties als lay-out zijn aan te passen. Zo kunnen het logo en de 'huiskleuren' in 3MPower verwerkt worden.


3MPower is geen vervanging van het mailprogramma dat al wordt gebruikt, maar een heel nuttige aanvulling die het mailverkeer veel duidelijker in beeld brengt en de afhandeling veel soepeler doet verlopen. Er hoeven dus geen grote technische veranderingen plaats te vinden binnen een bedrijf dat 3MPower in huis haalt.


Alle informatie over 3MPower vind je hier.

Vergelijkbare artikelen