FANtv-nl-logo-mobile

Antwoordapparaat-software voor Skype

PrettyMay is een bijzonder handige uitbreiding voor Skype. Deze gratis software maakt van je computer een antwoordapparaat.    

Het betreft een zogenaamde plug-in, die iets aan Skype toevoegt wat daar standaard niet inzit, namelijk een antwoordapparaat. Als je je PC (met Skype) laat aanstaan als je niet aanwezig bent of niet gestoord wilt worden, laat deze software een afwezigheidsbericht horen. Ook kan natuurlijk iedereen een boodschap inspreken. Zowel de door jou ingesproken afwezigheidsboodschap als de ingesproken teksten van de bellers worden als mp3-bestand opgeslagen. Dit kost aanmerkelijk minder ruimte dan het ruimtevretende wav-formaat dat hier meestal voor gebruikt wordt. 


Leuk is de mogelijkheid de ingesproken berichten door te mailen. Je kunt instellen dat dit automatisch gebeurd. Reuze handig want zo kun je via webmail of je mobiele telefoon (met e-mail faciliteiten) je berichten overal afluisteren.


En je kunt alle gevoerde Skype-gesprekken met deze software opnemen en archiveren. Kortom, veel handige extra's die bij Skype nog ontbreken heb je na het downloaden en installeren van PrettyMay wel tot je beschikking.

Vergelijkbare artikelen