FANtv-nl-logo-mobile

Meer informatie over Windows-mappen

Aurionix FileUsage is gratis software die ervoor zorgt dat je in de Windows Verkenner meer informatie over mappen getoond krijgt.


Aurionix FileUsage is weer zo'n piepklein stukje software dat aan je Windows-besturingssysteem iets toevoegt dat Microsoft er is "vergeten" in te bouwen, en dat door iedereen vroeg of laat gemist wordt.In dit geval betreft het extra informatie die in de Windows Verkenner met betrekking tot mappen getoond wordt. Normaal ontbreekt deze informatie volkomen. Je bent er vast wel eens tegenaan gelopen toen je je harde schijf eens doorliep tijdens een schoonmaakactie. Als je wilt weten of er bestanden er in een map staan moet je altijd de map openen om dit na te gaan. Kortom: heel wat heen en weer geklik.


Na installatie van Aurionix FileUsage heb je ineens enkele extra kolommen in het overzicht van de Windows Verkenner staan: Het aantal bestanden in iedere map, de ruimte in KB's die deze innemen en de hoeveelheid van de totale schijfruimte die een map voor zijn rekening neemt. Nuttige informatie dus.


Om Aurionix FileUsage te gebruiken moet .NET Framework 2.0 wel op de computer aanwezig zijn. Ook dit programma is gratis te downloaden.

Vergelijkbare artikelen