FANtv-nl-logo-mobile

Download Microsoft Office 2007

Via een gratis proefperiode geeft Microsoft iedereen de gelegenheid om Office 2007 zonder beperkingen twee maanden lang uit te proberen.    

Microsoft maakt steeds vaker gebruik van het shareware-principe om zijn nieuwe software te promoten. Dit houdt in dat de programma's gedurende een bepaalde periode gratis gebruikt mogen worden. Na de proefperiode werkt de software niet meer. Een beta versie van Windows Vista kom op deze manier een paar maanden gebruikt worden, en bij MS Office 2007 is de definitieve versie zelfs gratis te proberen. Twee maanden om precies te zijn. Na deze periode kun je alleen verder werken met beperkte functionaliteit. Je kunt de eerder gemaakte bestanden dan alleen nog maar bekijken, niet meer aanpassen, en geen nieuwe bestanden aanmaken.


Alle verschillende versie van MS Office 2007 zijn op deze manier te proberen. je kunt bij het downloaden kiezen voor Office Professional 2007, Office Standard 2007, Office Small Business, Office Home and Student of Office Publisher.


Om de evaluatieversie te gebruiken moet je de software bij het eerste gebruik activeren. Doe je dit niet, dan zal de evaluatieversie de modus met beperkte functionaliteit ingaan. Activeren gebeurt door een licentiecode in te voeren die je na het downloaden van de software krijgt. Deze code wordt na het downloaden op het scherm getoond en via e-mail naar het mailadres gestuurd dat gedurende het downloadproces is opgegeven.


Met deze proefperiode biedt Microsoft een unieke kans om twee maanden lang zonder beperkingen met het volledige Microsoft Office pakket te werken. POas daarna beslis je of je de software wilt kopen of weer van je PC verwijderd.

Vergelijkbare artikelen