FANtv-nl-logo-mobile

Bestanden redden van een kapotte disk

Bestanden van een kapotte schijf zijn niet meer te lezen. Paniek!! Maar misschien kan Roadkil's Unstoppable Copier redding brengen.


Iedereen loopt er vroeg of laat wel eens tegenaan. Een CD, DVD, harde schijf of een ander opslagmedium is beschadigd geraakt, en het lukt niet meer om de data van deze disk in veiligheid te brengen. Kopieëren via bijvoorbeeld de Windows-verkenner resulteert in een foutmelding en een afgebroken opdracht.


Roadkil's Unstoppable Copier is een programma dat je in dat geval uit de brand kan helpen. Het heeft maar één functie, het domweg kopieëren van bestanden van A naar B, zonder zich daarbij van wijs te laten brengen door beschadigingen op de originele schijf.Het programma slaagt daar vaak goed in. Het kan overweg met schijven die echt kapot zijn, die krassen bevatten of die over onleesbare sectoren beschikken. Natuurlijk is data soms echt niet meer te lezen (kapot is kapot), maar Unstoppable Copier weet dan in ieder geval de goede gedeelten van het bestand nog over te zetten, terwijl normaal gesproken zo'n bestand wordt overgeslagen.


Roadkil's Unstoppable Copier "spreekt" Nederlands.

Vergelijkbare artikelen