FANtv-nl-logo-mobile

Bespaar geld door financieel inzicht

Met een digitaal kasboek op je PC zie je precies wat je uitgeeft en wordt meteen duidelijk waar je geld kunt besparen. Je kunt het programma CashFlow Manager gratis uitproberen.


Automatische afschrijvingen, even snel geld pinnen of een cheque uitschrijven, het maakt het leven een stuk gemakkelijker. Met een digitaal kasboek op je PC zie je precies wat je uitgeeft en wordt meteen duidelijk waar je geld kunt besparen. Je hebt direct inzicht in hoeveel je aan verzekeringen, woonlasten maar ook bijvoorbeeld aan de dagelijkse boodschappen uitgeeft.    

Tegenwoordig is dergelijke financiële software door iedereen te gebruiken en betaalbaar.


In Nederland gebruiken meer dan 400.000 consumenten een digitaal huishoudboek of boekhoudsoftware en dat aantal groeit snel.


CashFlow Manager
CashFlow Manager van BankingTools is een uitgebreid softwareprogramma voor consumenten dat internetbankieren leuk maakt. Je houdt op je PC bij waar je je geld aan uitgeeft, waar je kunt besparen en je hebt snel inzicht in je financiën.
Met behulp van grafieken en tabellen worden je financiële gegevens inzichtelijk en het programma maakt met een druk op de knop totalen zodat je per kostenpost weet wat je in een jaar uitgeeft.


BankingTools werkt nauw samen met de Nederlandse banken en CashFlow wordt dan ook aangeraden door elke bank waaronder de Postbank, ABN AMRO, Rabobank, en Fortis.

    


Het beste nieuws? Je kunt CashFlow gratis uitproberen. Kijk snel op de internetsite van BankingTools.


Klik hier voor meer informatie over CashFlow.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl