FANtv-nl-logo-mobile

HDGraph. Waar is de schijfruimte gebleven?

Er zijn diverse programma's die je behulpzaam zijn door aan te geven waar je schijfruimte is gebleven. HDGraph is daarvan de meest duidelijke.

 

Het programma onderscheidt zich door zowel de mogelijkheden als de duidelijkheid van de graphics van zijn concurrenten. Het toont in eerste instantie alle mappen en submappen in één duidelijke afbeelding. Door op een map te klikken, krijg je alleen van deze map, en zijn submappen, een overzicht.

Met HDGraph kun je razendsnel zien wat de grote ruimtevreters op je harde schijf, memorystick of ander opslagmedium zijn.

Het programma kun je op de gebruikelijke manier opstarten, maar ook door in de Windows Verkenner een folder te selecteren, en op de rechtermuisknop te klikken. Je start het overzicht dan meteen met de betreffende folder.

HDGraph is open bron software, en daardoor gegarandeert vrij van commercie en spyware. Om het te draaien heb je Microsoft .NET Framework 2.0 nodig. Waarschijnlijk staat dat wel op je computer, maar anders kun je het hieronder downloaden.

Tags: gratis software, harde schijf, systeembeheer

© FANtv.nl