FANtv-nl-logo-mobile

Secunia Personal Software Inspector

Download hier Secunia PSI, een gratis programma dat in de gaten houdt of je de laatste patches en updates hebt geinstalleerd van de software die je gebruikt.

Er komen maandelijks heel wat updates en patches uit. het is ondoenlijk om dat allemaal bij te houden voor de programma's die jij gebruikt. Gelukkig hoef dat ook niet meer. Het Deense Secunia heeft de Personal Software Inspector uitgebracht. Dit programma - gratis voor thuisgebruik - controleert of er patches en updates beschikbaar zijn voor de software die bij jou op de pc staat. Secunia kan de updates meteen voor je uitvoeren zodat je PC altijd veilig en up-to-date is.

 

 

Hiervoor scant het programma de harde schijf. De gevonden software wordt vergeleken met Secunia's database met vele duizenden programma's. Alle gevonden programma's zijn een label: up to date, verlopen of onveilig.

Zo'n scan kan op verzoek worden gestart. Maar je kunt Secunia Personal Software Inspector ook op de achtergrond draaien. Deze geeft dan meteen een pop up als er een update wordt uitgebracht voor een programma dat jij gebruikt, en indien gewenst kun je de software de update laten uitvoeren.

 

Tags: malware, gratis software