FANtv-nl-logo-mobile

Visible Body: Google Earth voor het lichaam

Visible Body is een programma dat als je het voor het eerst start hetzelfde "wow-gevoel" kan oproepen als Google Earth. Dit maal kun je niet de aarde verkennen, maar het menselijk lichaam.

 Visible Body is software die je in de browser bekijkt. Je kunt het menselijk lichaam bekijken op verschillende niveau's. Het skelet, de organen, de bloedstromen, het is allemaal te zien. Je kunt inzomen en draaien voor een beter beeld. De overeenkomsten met Google Earth zijn talrijk.

Ook kun je zoeken naar lichaamsdelen en organen. In de video kun je een demonstratie van de mogelijkheden zien. Dit alles is nog maar het begin. Het programma zal in de toekomst steeds meer opgetuigd worden met animaties en video's die inzicht geven in de werking van het menselijk lichaam.

 Visible Body is tegenwoordig niet meer onbeperkt gratis te gebruiken. Wel is er een gratis demo waarbij je alleen de hoofd en de nek kunt bekijken. Dit geeft echter een goed beeld van het programma. Voor gebruik van Visual Body heb je wel een redelijk krachtige PC nodig. De eerste keer gebruiken zal ook vrij veel tijd kosten omdat er de nodige bestanden gedownload moeten worden. maar dan heb je ook wat!

Tags: gratis software, Demoware, Educatief, wetenschap