FANtv-nl-logo-mobile

Een schone desktop met SideSlide

Last van een overvol bureaublad? Probeer dan eens SideSlide. Hiermee sla je alles gestructureerd op in een inklapbaar paneel.

Je bureaublad kun je dan schoon houden, en je folders, veel gebruikte bestanden en snelkoppelingen zijn veel makkelijker te vinden. Bovendien hoef je niet talloze vensters dicht te klikken om bij de snelkoppelingen op je bureaublad te komen.

 

 

SideSlide benader je namelijk via een icoontje dat in de systeembalk bij het klokje staan. Een klik op dit icoon zorgt er voor dat je alternatieve bureaublad vanuit de bovenkant van je scherm openschuift. Een andere manier van openen is door je muiscursor tegen de bovenkant van je scherm te houden. Je kunt SideSlide overigens ook aan de zijkanten van je scherm plaatsen.

In de SideSlide desktop kun je weer aparte mappen (containers) aanmaken. Zodat je alles goed kunt ordenen. Dat is wel nodig, want je kunt heel wat in deze alternatieve desktop kwijt. Snelkoppelingen, documenten, foto's, video's, maar ook internetadressen, notities, afspraken en mailberichten. Zelfs rss-feeds kun je in zo'n container plaatsen.

Vergelijkbare artikelen