FANtv-nl-logo-mobile

Spider Player

De Spider Player is niet het zoveelste programma om muziek mee af te spelen. Het weet zich te onderscheiden door vele handige extra's.


Spider Player ondersteunt bijna 30 verschillende audio-formaten, waaronder natuurlijk alle populaire formaten. Je kunt er mee luisteren naar de muziek die op je pc of op een externe schijf staat, naar internetradio en naar streaming audio.
Maar de mogelijkheden gaan veel verder. Je kunt cd's rippen, bestanden converteren van het ene formaat naar het andere en internet radio opnemen. De software beschikt over een tien-bands grafische equalizer met tal van presets.


Surround muziek kan worden weergegeven zoals het bedoeld is, en 32-bits geluidsondersteuning zorgt voor een extra helder en waarheidsgetrouw geluid.


Dit alles is niet gratis. Voor de volledige versie van de software (Spider Player Pro) betaal je 20 dollar (13 euro). Er is wel een gratis Spider Player Basic, maar deze kun je alleen gebruiken om muziek mee af te spelen. Dat geldt ook voor de - eveneens gratis - portable versie, die je op een usb-stick kunt zetten en zonder installatie op iedere pc kunt gebruiken. 

     

Vergelijkbare artikelen