FANtv-nl-logo-mobile

FSL Launcher. Snelkoppelingen onder tabs

Begint je bureaublad een onoverzichtelijk zooitje te worden? Breng dan met FSL Launcher alles netjes onder tabbladen aan.FSL Launcher is een handig programma dat je in de systeembalk kunt terugvinden. Een klik op het icoontje brengt je bij een verzameling geheel zelf in te delen mappen. Deze zijn via tabs te benaderen. Elk soort programma of document kan dus zijn eigen tabblad krijgen, waardoor je snel de juiste snelkoppeling kunt vinden.


Het maken van de structuur gaat heel makkelijk. Je kunt bestanden programma's naar het juiste tabblad slepen en daar laten vallen. FSL Launcher plaatst dan een snelkoppeling in die map.


Deze hele structuur is gekoppeld aan de Windows-gebruiker. Gebruik je met meerdere mensen een pc, en meldt ieder zich onder eigen naam aan, dan ziet iedereen alleen zijn eigen structuur en snelkoppelingen. Naast het gratis FSL Launcher Standard  is er - tegen betaling - ook een Privileged User versie. Deze versie biedt wachtwoord-beveiliging, groep-iconen, hotkey-support en nog meer extra's.


FSL Launcher beschikt over een Nederlandstalige interface.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl