FANtv-nl-logo-mobile

FotoFlexer. Online fotobewerking met lagen

O nee, al weer een online foto-editor? Jawel, maar FotoFlexer geeft heel wat meer functies dan zijn concurrenten!

Want zo uitgebreid als FotoFlexer hebben we ze nog niet gezien. Ook de online editors van Adobe (de maker van Photoshop) en Flickr bieden niet zo veel.

Zo beschikt FotoFlexer over de functie Smart Scissors waarbij je een persoon of voorwerp uit de achtergrond vandaan kunt knippen. Het slimme zit hem in het feit dat je daarvoor op slechts een paar punten een markering hoeft aan te brengen. Smart Scissors analyseert dan de foto en markeert het complete voorwerp of de complete persoon.

Met Smart Resizing kun je een foto alleen horizontaal of alleen verticaal verkleinen zonder dat je het onderwerp van de foto uit zijn verband trekt. Deze functie zorgt ervoor dat de compressie op minder belangrijke delen van de foto plaatsvindt.

En dan zijn er nog functies om animatie aan een foto toe te voegen, een slimme tool om op een natuurlijke manier kleuren te veranderen, en nog veel meer tools en effecten. Het programma werkt zelfs met layers (lagen), waardoor er heel veel

Okee Photoshop is het nog lang niet, maar FotoFlexer komt daar meer bij in de buurt dan andere gratis online foto-editors.

Tags: gratis software, fotobewerking