FANtv-nl-logo-mobile

TagScanner, al je titelgegevens correct

Het is behoorlijk irritant als de tags van je muziekbestanden niet kloppen. Met de gratis TagScanner zet je alles razensnel goed, zodat je altijd de juiste titelinfo op je display of scherm hebt staan.

Geen titels als "track 1"of "unknown" meer, en geen lange namen boordevol overbodige informatie. Met TagScanner kun je zelf aangeven hoe je de titels opgebouwd wil hebben. Het programma hernoemt vervolgens de tags van je bestandsnamen op die manier, daarbij gebruik makend van bestaande tags en bestandsnamen. Heel krachtig zijn ook de mogelijkheden om de titelinformatie automatisch van internet te laten halen.

 

 

Je kunt TagScanner automatisch je hele digitale muziekverzameling laten hertaggen. Het programma kan niet alleen met mp3-bestanden, maar ook met mp4, iTunes, wma, ide3 en nog veel meer bestandsformaten overweg. Ook albumhoezen kan TagScanner voor je opsporen.

 

 

Maar natuurlijk kun je tags ook handmatig aanpassen. Op een heel handige manier. TagScanner is één van de allerbeste programma's om de titelgegevens van je muziekverzameling correct te maken.

Tags: gratis software, Muziek