FANtv-nl-logo-mobile

Beeld-dvd's branden met ConvertXtoDVD

ConvertXtoDVD is een uitstekend gratis programma om video-dvd's mee te branden. Alle bekende bestandsformaten kunnen als basis dienen en het programma heeft heel handige functies.

ConvertXtoDVD biedt alles wat je nodig hebt om je film-collectie op dvd te branden. Het is een slim programma dat er voor zorgt dat de beelden in een zo'n goed mogelijke kwaliteit gebrand worden. Wil je vijf of zes uur (of meer) aan video op één dvd branden, dan is dat echter ook mogelijk. De sofware geeft je dan wel een waarschuwing dat de kwaliteit naar beneden geschroef wordt om dat te bereiken.Branden op dvd
ConvertXtoDVD zet alle bekende video-formaten om naar een dvd die je via de dvd-speler op de televisie kunt afspelen. Avi, divx, xvid, mov, mkv, flv , mpeg1, mpeg2, mpeg-, nsv, dvr-ms, ts, ifo, vob, asf, wmv, realmedia, rm, rmvb, ogm, bestaande bestanden van digital videocamera's, TV/Sat, capture cards, het werkt allemaal. Zonder dat je hiervoor aparte codecs hoeft te installeren.

DVD menu's
Je kunt met ConvertXtoDVD heel eenvoudig video-menu's maken door gebruik te maken van templates. Je kunt zelf teksten, afbeeldingen, achtergronden (beeld en video) en audio aan deze menu's toevoegen. Ook kun je hoofdstukken aanmeken en audio- en ondertitel-menu's maken.Conversie adviseur
De software kan je adviseren over de meest ideale brandsnelheid. Over het algemeen kun je stellen dat hoe langzamer je brandt, hoe beter de kwaliteit wordt, maar TE langzaam is vaak ook weer niet nodig.

Ondertitels
Niet alleen de film zelf maar ook ondertitel bestanden kun je op de dvd plaatsen. Precies zoals je wilt, met het lettertype en de kleur van jouw keuze.Overige functies
Video's kun je samenvoegen tot één film. Hoofdstukken kun je achter elkaar laten afspelen, of je kunt iedere keer naar het menu terug laten springen. En nog veel meer. Het is een zeer uitgebreid programma dat bovendien via een taalmodule ook in het Nederlands werkt.

ConvertXtoDVD kan worden gedownload en worden uitgeprobeerd. Nadeel van deze trialversie is dat je dvd-beelden worden voorzien van een watermerk. Wil je deze niet zien, dan kun je het pakket voor 40 euro registeren. ConvertXtotDVD is dat bedrag meer dan waard. Hieronder kun je ConvertXtoDVD gratis downloaden.
Vergelijkbare artikelen