FANtv-nl-logo-mobile

Ondertiteling toevoegen met Sublight

Regelmatig op zoek naar ondertitels voor je gedownloade speelfilms? Sublight is een gratis programma dat het vinden en toevoegen van ondertitels heel eenvoudig maakt.

Je kunt Sublight de opdracht geven ondertitels te zoeken voor de speelfilm die je wilt gaan bekijken. Dit doe je door de titel in te geven, of door een videobestand op je computer in Sublight te selecteren. Sublight zoekt vervolgens in de online databases van onder andere OpenSubtitles.com, Subdivx.com, DivxFinland.org, divx-titlovi.com en Podnapisi.net naar de ondertitels in de door jou gelelecteerde talen. Ondertitels in 46 talen, waaronder Nederlands, worden door Sublight ondersteund.

 

 

Gebruikers van de Windows Media Player, VLC Player, BS.Player, Media Player Classic, KMPlayer, Zoom Player en GOM Player kunnen hun favoriete mediaspeler aan Sublight koppelen, zodat ze in Sublight alleen maar op een gevonden ondertitelbestand hoeven te klikken om de film ondertiteld te bekijken. Ook is het mogelijk in de mediaspeler een preview te zien voor het hele ondertitelbestand binnen is.

Ondertitels zoeken en gebruiken is een fluitje van een cent als je Sublight gebruikt!

Tags: ondertiteling, speelfilm, gratis software