FANtv-nl-logo-mobile

TweakNow PowerPack: Controle over je PC

TweakNow PowerPack is een gratis pakket met hulpprogramma's die je meer controle over je PC geven.


Het TweakNow PowerPack werkt zowel onder Windows XP als onder Windows Vista. Het bevat een groot aantal verschillende hulpprogramma's.Zo bevat het een geheugenmanager waarmee je geheugen kunt vrijmaken dat in beslag is genomen door programma's die je al lang weer hebt gesloten. Windows gaat hier heel slordig mee om, waardoor je PC steeds trager wordt naarmate je er langer mee werkt.


Een ander hulpprogramma is het AutoShutdown programma waarmee je automatisch programma's na een bepaalde tijd kunt afsluiten of onderbreken. Dit AutoShutdown programma is erg handig als je je computer taken laat uitvoeren terwijl je zelf niet in de buurt bent. Je kunt met dit tooltje er voor zorgen dat de systeemcapaciteit op dat moment optimaal gebruikt wordt, en het is bovendien veilig omdat je zo kunt voorkomen dat onbevoegden tijdens jouw aanwezigheid met de programma's aan de slag gaan.


Maar je kunt met het TweakNow PowerPack ook programma's automatisch laten starten.


Het Virtual Desktop programma geeft je de mogelijkheid om (maximaal) vier verschillende desktop-configuraties gelijktijdig te gebruiken. Zo kun je snel switchen tussen een privé-desktop en een zakelijke werkomgeving.


En tot slot geeft TweakNow PowerPack je heel veel informatie over de configuratie van je Windows-computer, heeft het tools om je schijven en register te schonen, biedt het startup-beheer, en nog veel meer. En dat alles vanuit één gebruikersomgeving.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl